Szolgáltatások

Számítógép, periféria, szoftver nagykereskedelme:

 
Cégünk tevékenységei között szerepel a számítógépek, alkatrészek, perifériák, valamint szoftverek nagykereskedelme. Bármilyen magyarországi kereskedelmi forgalomban kapható hardver- vagy szoftverterméket beszerzünk, és a lehető legrövidebb határidőn belül, alacsony áron szállítjuk megrendelőinknek.
 

Melegalakító szerszámtervezés:

 

Napjaink legegyszerűbb tárgyai és eszközei is tartalmaznak olyan 3D-s felületeket, amelyeket hagyományos módszerekkel, nem lehet előállítani. A 3D-s CAD/CAM rendszerek segítségével ezek a feladatok is megoldhatók. A Partnereinktől kapott, termék darabrajzok vagy 3D-s modellek, specifikációk alapján elkészítjük az alkatrész sorozatgyártásához szükséges műanyag, illetve fémfröccsöntő szerszámterveket. Minden esetben igazodunk Partnereik tartalmi, formai és egyéb speciális igényeihez.

 

f11   f22

 

Célgéptervezés:

 

A parametrikus CAD/CAM rendszer előnyeit kihasználva könnyen és gyorsan tudunk létrehozni olyan modelleket, amelyeket később is nagyon könnyen lehet módosítani illetve specifikálni. A célgéptervezés területén nagy jelentősége van a kinematikai és dinamikai mozgásszimulációknak valamint az ütközésvizsgálatoknak és a szereléstervezésnek. Ezen szakterületeken szerzett sokéves tapasztalat segít abban, hogy Partnereink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni.

 

cg     imp    tg

 

Látványtervezés:

 

Készítünk látványterveket, videókat és mozgásszimulációt megjelenítő felvételeket az általunk készített vagy Partnereinktől kapott modellek alapján.

 

l1

 

Migráció:

 

Vállaljuk digitális, vagy papír alapú adatbázisok átdolgozását 3D-s formátumba a Partner igényei és specifikációi szerint.

 

Tanácsadás:

 

Segítünk a megfelelő 3D-s tervezőrendszer kiválasztásában, valamint a 2D-s környezetből a 3D-sre való átállásban. Elkészítjük a tervezőrendszer testreszabását, mely a Partenük speciális beállításait, egyedi tervezői környezetének házi és egyéb szabványainak kialakítását tartalmazza.

 

Oktatás:

 

Több éves ipari tervezői, valamint oktatói tapasztalattal vállaljuk a Pro/Engineer tervezőrendszer alap és szakmoduljainak oktatását, illetve segítségnyújtást a szoftver használatához.